2018 Jeep Renegade levererar allt du kan förvänta dig av en ny SUV

Det finns ett antal imponerande SUV-alternativ som för närvarande finns på marknaden. Om du letar efter ett fordon som faller inom detta specifika segment kan du upptäcka att det är särskilt svårt att nolla på en specifik märkskylt. Tja, ditt beslut borde verkligen inte vara så svårt, eftersom 2018 års Jeep Renegade levererar alla bekvämligheter och funktioner som du kan förvänta dig av ett nytt sportfordon.

Förutom den imponerande kraften (och överraskande effektiviteten) lyckas SUV:en också leverera ett antal säkerhetsfunktioner, tekniska bekvämligheter, en mängd inre utrymmen och flera praktiska exteriörfunktioner. I slutet av dagen kommer du att få svårt att hitta en mer mångsidig SUV på marknaden.

Om du har letat efter en ny 2018 Jeep Renegade i Keene, New Hampshire, se varför du till slut tog det perfekta beslutet…

 

Prestanda

Om du väljer en SUV, antar du förmodligen att fordonet kommer att vara utrustat med en mäktig motor. Tja, i så fall kommer du inte att bli besviken på 2018 års Jeep Renegade, eftersom fordonet kan utrustas med ett par kapabla motorerbjudanden. Den 2,4-liters Tigershark MultiAir 2-motorn levererar en imponerande mängd muskler vid 180 hästkrafter och 175 pund-fots vridmoment. Dessa siffror har ett förutsägbart inflytande på andra aspekter av fordonet, inklusive den otroliga dragkapaciteten på 2 000 pund. Enheten imponerar verkligen med sin effektivitet, eftersom bränslebesparande inneslutningar som MultiAir-tekniken spelar en roll i namnskyltens bränsleekonomi på 29 mil per gallon på motorvägen.

1,4-liters MultiAir Turbo Engine tar dessa effektivitetsspecifikationer till en annan nivå, eftersom förare i slutändan kan förutse en bränsleekonomi på 31 mil per gallon på motorvägen. Men trots dessa imponerande siffror är kraften inte helt äventyrad. Snarare kan ägarna fortfarande förutse en respektabel 160 hästkrafter och 184 pund-fot av vridmoment från enheten. Du kan med andra ord njuta av din kraft utan att behöva ta ständiga depåstopp vid bensinstationen.

 

Säkerhet

Oavsett hur du planerar att använda din 2018 Jeep Renegade, är vi säkra på att du kommer att uppskatta alla säkerhetsfunktioner som fordonet tillhandahåller. Dessa inneslutningar skyddar inte bara i händelse av en olycka, utan de bör spela en viktig roll för att hjälpa förare att undvika olyckor helt och hållet.

Till exempel kommer inneslutningar som LaneSense Lane Departure Warning att ge föraren en extra uppsättning ögon när de färdas på motorvägen, medan Blind Spot Monitoring System kommer att säkerställa att ägaren aldrig landar i en ful kollision. Full-Speed ​​Forward Collision Warning med aktiv bromsning är en smart inkludering, eftersom tekniken tillåter förare att ta en kort paus utan att kompromissa med säkerheten. Tillsammans med fordonets Active Braking-enhet kan förarna lita på tekniken för att hålla dem ur vägen. Samtidigt bör erbjudanden som ParkSense Rear Park Assist System, Rear Cross Path Detection-system och ParkView Back-Up Camera minska irriterande stänkskärmar.

I händelse av att en förare verkligen råkar ut för en olycka är Jeep Renegade fullt utrustad för att hålla alla passagerare helt skyddade. Till exempel kommer det omfattande krockkuddesystemet att ge dessa individer den nödvändiga mängden kuddar, vilket minskar eventuella ställföreträdande skador. Samtidigt bör den robusta ramen inte kompromissa under en kollision, vilket håller den farliga energin borta från de åkande. Slutligen, om hjälp behövs, kan förare vända sig till 9-1-1 Ring-knappen, som omedelbart kopplar dem till räddningspersonal.

 

Teknologi

På tal om tekniska inneslutningar, 2018 års Jeep Renegade innehåller också ett antal funktioner som kommer att underhålla passagerarna under alla pendlingar eller resor. Specifikt ger infotainmentsystemet med pekskärm enkel åtkomst till ett urval av applikationer, vilket innebär att förare aldrig behöver oroa sig för att kompromissa med säkerheten när de försöker växla mellan radio och navigationssystem. På tal om radio, om du gillar att lyssna på dina favoritlåtar, kommer du säkert att uppskatta inkluderingen av BeatsAudio Premium Sound System med nio högtalare, som ger en oöverträffad lyssningsupplevelse via de nio högtalarna, 6,5-tums bakre subwoofer och 506 -watt förstärkare.

Bekvämligheterna slutar inte där. Förare kommer att uppskatta den sju tums fullfärgade Driver Information Digital Cluster Display, som visar upp en rad viktig information mitt framför dem. Istället för att behöva spänna nacken i ett försök att se fordonsdiagnostik eller bränsleeffektivitet, kan förare enkelt se denna information som visas mitt framför dem. Förare kommer också att njuta av inkluderandet av den uppvärmda ratten och uppvärmda framsäten, samt dubbelzonens automatiska temperaturkontroll.

 

Interiör

Naturligtvis är stadsjeepar kända för sin rymlighet, så det borde inte vara så förvånande att 2018 års Jeep Renegade kommer att ge ägarna with mer än tillräckligt med utrymme för att passa all deras last. I slutändan kan ägare dra nytta av det imponerande 50,8 kubikfot lastutrymmet bakom tredje raden, vilket ger dem gott om utrymme för att passa alla bagage, skolprojekt eller sportutrustning.

Under tiden, för att optimera lastningen, inkluderade ingenjörer deras 60/40 delade fällbara bänken, och förarna kunde alternativt välja den 40/20/40 delade fällbara bänken. Tack vare dessa inneslutningar kan förare enkelt manipulera sin interiör för att passa en kombination av last och passagerare. Om du letar efter mer utrymme kan det höjdjusterbara bakre lastgolvet enkelt manövreras för att ge ännu mer förvaringsutrymme för din mest värdefulla last.

 

Exteriör

Medan 2018 års Jeep Renegade utan tvekan är ett av de mest stilfulla erbjudandena i klassen, har ingenjörerna också lagt till ett antal exteriöra bekvämligheter som kommer att hjälpa till att öka bekvämligheten. Till exempel kommer de uppvärmda ytterspeglarna väl till pass under en isig storm, liksom den smarta vindrutetorkaren. För lite extra komfort lade märket också till sitt My Sky Removable Panel Sunroof, även om kunderna också kunde välja CommandView Dual-Pane Panoramic Sunroof.

Slutligen, när det kommer till överflöd, kan kunderna verkligen anpassa sin nya SUV tack vare det breda utbudet av hjulerbjudanden. I slutändan kommer dessa köpare att ha chansen att välja mellan:

16-tums stålfälgar
16-tums aluminiumpolerade och målade granitkristallhjul
17-tums tekniska silverfälgar i aluminium
17-tums offroad svarta aluminiumfälgar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *