Chevy förklarar varför Equinox är ett av de bästa erbjudandena i branschen

Har du nollställt dig på 2018 års Chevy Equinox? Då är detta ett helt logiskt val. SUV:n levererar en lång lista med bekvämligheter och kapaciteter, vilket bevisar varför den sitter i toppen av segmentet.

Du kan dock läsa otaliga artiklar, men lär du dig verkligen något om namnskylten? Tja, vi har gett insikt från själva varumärket. Nedan hittar du Chevys ingenjör och designers som förklarar varför den helt nya Equinox förtjänar att sitta på en nivå för sig själv. Genom att höra den här informationen från den bokstavliga tillverkaren hjälper det att lägga till en viss legitimitet till allt du har läst.

Ta en titt på vad märket hade att säga om Equinox. Sedan, när du handlar efter Chevy-bilar, vet du exakt varför du väljer just denna SUV…

 

Chevy förklarar: Stil

Nuförtiden tenderar bilmärken att stoppa in så många tekniska bekvämligheter de kan i ett fordon. Även om dessa funktioner säkert uppskattas, tenderar ingenjörerna att snåla med stil och överflöd. Tja, Chevy är helt klart dedikerad till att förse sina kunder med ett slående, stiligt fordon, och det är därför de lagerförde Equinox med ett antal högkvalitativa material.

“Många modetrender försvinner efter ett eller två år, medan Equinox är designad för lång tid, vilket gör hållbarheten hos dess material mycket viktig”, säger Mara Kapsis, färg- och trimdesignern för 2018 års Equinox. “Genom att följa riktiga människor och absorbera de små sakerna i livet som hjälper eller hindrar dem – som foton på leriga tassar, utspillda drinkar eller fläckar på sätena – lärde vi oss mer om hur vi kunde göra den nya Equinox lättare att leva med och Njut av varje dag.”

Naturligtvis, i likhet med alla Chevys innovationer, är dessa inneslutningar mångfacetterade. Tygerna är slitstarka, vilket innebär att de inte äventyras på grund av fläckar eller lera. Det bästa av allt är att de är extremt bekväma, vilket gör att de åkande kan koppla av under vilken lång resa som helst.

“Tyget är mycket slitstarkt, medan färgen och till och med mönstret hjälper till att dölja smuts och fläckar”, sa Kapsis. “Det är också väldigt lätt att dammsuga och rengöra, vilket sparar tid för ägaren och hjälper till att hålla interiören snygg år efter år.”

“Equinox är designad för hur våra kunder lever. Att komplettera sin stil med hållbara, lättstädade material hjälper till att säkerställa att den och dess ägare gör ett modestatement varje dag… Mer än att förutse var designen kommer att vara när fordonet introduceras, måste du balansera det med en tidlös kvalitet som kommer att hålla det modernt i många år framöver. Det finns en risk med det, men det lönade sig med den nya Equinox.

 

Chevy förklarar: Prestanda

Naturligtvis bör förare också förvänta sig en hel del kraft från sin nya SUV, och det råder ingen tvekan om att Chevy Equinox levererar i det avseendet. Var och en av de otroliga motorerbjudandena levererar all kraft en förare kan tänkas önska sig, men de lyckas också leverera imponerande bränsleeffektivitet.

“Chevrolet fortsätter att leda med teknologier som erbjuder kunderna fler valmöjligheter”, säger Steve Majoros, marknadschef för bilar och crossovers. “Vår tremotoriga turboladdade Equinox-serie innebär att vi kan ge förare fler alternativ för den prestanda och effektivitet de önskar.”

Den 1,5-liters turbomotorn är det minsta erbjudandet och lyckas leverera en hel del kraft vid 170 hästkrafter och 203 pundfots vridmoment. Men systemet imponerar verkligen tack vare motorvägens bränsleeffektivitet på 32 mil per gallon. Den 2,0-liters turbomotorn tar den kraften till en helt ny nivå och levererar 252 hästkrafter och 260 pund-fot i vridmoment, vilket leder till en dragkapacitet på 3 500 pund. Slutligen är 1,6-liters turbodieselmotor för dem som vill maximera sitt bränsle, eftersom enheten lovar otroliga 39 miles per gallon när de reser på motorvägen. Trots dessa imponerande specifikationer lyckas motorn fortfarande dra ut respektabla 137 hästkrafter och 240 pundfots vridmoment.

“Det är väldigt roligt att köra, med vridmoment på begäran i alla hastigheter”, säger Dan Nicholson, vice vd för Global Propulsion Systems. “Faktum är att motorn levererar 90 procent av maximalt vridmoment mellan 1 500 och 3 250 rpm. Det starka vridmomentet ger känslan av en större motor, med exceptionell mjukhet och tystnad.”

 

Chevy förklarar: Säkerhet

“Tänk på det som kärnstyrketräning,” sa Jill Dennis, ledande utvecklingsingenjör, när han beskrev Equinox. “Den nya Equinox struktur är smalare men ändå starkare, vilket resulterar i effektiv prestanda som inger förtroende samtidigt som den skapar en roligare, säkrare och bekvämare körupplevelse.”

“Från att accelerera till att svänga kurvor, 2018 års Equinox kör “lättare”, vilket korrelerar med en större känsla av precision. Det är en dynamisk, smidig körupplevelse med rötter i soliditeten i den helt nya karossstrukturen.”

Det är uppenbart att förare kommer att ta itu med en hel del kraft när de kör denna SUV, och det betyder att de måste stödja sig på märkets utbud av säkerhetsfunktioner. Lyckligtvis levererar Equinox mer än, eftersom ten rad funktioner ska förhindra att olyckor inträffar helt och hållet. Till exempel bör inkluderingar som automatisk bromsning framåt i låg hastighet, filhållningsassistent (med filavvikelsevarning) och kollisionsvarning framåt förhindra förödande kollisioner på motorvägen, medan sidoblindzonsvarningen och filbytesvarningen också ger en extra uppsättning av ögon. Samtidigt bör backkameran, bakre korstrafikvarning och bakre parkeringsassistent förhindra irriterande skärmböjare (och den ställföreträdande huvudvärken).

Om du råkar ut för en olycka kan du lita på att fordonets omfattande krockkuddesystem ger den nödvändiga mängden dämpning under en kollision. Förare kan också vända sig till OnStar Automatic Crash Response-systemet, som automatiskt kopplar dem till en OnStar Advisor. Om hjälp behövs kan denna person skicka räddningspersonal direkt till olycksplatsen.

Slutligen, kanske den smartaste säkerhetsinkluderingen är Teen Driver Technology. Systemet visar sig vara den perfekta följeslagaren för de yngre förarna, eftersom enheten är avsedd att främja säkra körvanor. Till exempel kommer fordonet att vägra spela upp ljud förrän säkerhetsbältena är säkrade, och de olika säkerhetsfunktionerna aktiveras automatiskt när en tonåring tar ratten. Det bästa av allt är att föräldrar kan övervaka sitt barns körtendenser när deras resa är över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *