De nya 2020-fordonen hos din lokala Ford-återförsäljare

Det är en spännande tid i Fords värld när deras plan att ta bort bilar från deras årliga sortiment fortsätter att gå framåt. Först kom detta som en chock för många, nästan som ett aprilskämt (om än i slutet av månaden), men idag kan man se att det inte finns några planer på att fortsätta med Ford Fiesta, Focus, Fusion eller Taurus . Så exakt vad kan du fortfarande hitta hos din lokala Ford-återförsäljare?

Mycket, faktiskt.

Sedan Ford bestämde sig för att gå bort från att tillverka sedaner har deras fokus hamnat på SUV- och lastbilsmarknaden. Dessa marknader har visat sig alltmer populära, och det finns många bekanta ansikten i denna skara, särskilt när det kommer till varumärket Ford. Det finns också minst ett ansikte som inte har setts på ett tag men som säkert kommer att välkomnas.

Låt oss se vad som är nytt hos din lokala Ford-återförsäljare för 2020.

SUV:ar och crossovers

Börjar med en stor del av Fords framtid är deras stadsjeepar och crossovers. Under 2018 utgjorde SUV-försäljningen en stor del av Fords totala fordonsförsäljning i USA, och nådde lite över 870 000 av cirka 2,5 miljoner totala försäljningar. Nedan är tre av Fords populära stadsjeepar från 2020.

2020 Ford Edge

Den nya 2020 Edge finns i fyra olika modeller: SE, SEL, Titanium och ST. 2020 Ford Edge har ett startpris på $31 100.

När du ökar i trimnivå kan du förvänta dig en generell ökning av standardfunktioner och tillgängliga alternativ, men när du hoppar till ST ändras spelet en hel del. Med 2020-modellen hittar du några stora skillnader, inklusive en 2,7L V6 EcoBoost-motor (jämfört med en Twin-Scroll 2,0L EcoBoost-motor) och Intelligent fyrhjulsdrift (jämfört med framhjulsdrift). Din körsträcka kommer att lida lite på grund av dessa förändringar, men för dem som tittar på prestandafordon är det vanligtvis inte ett problem.

2020 Explorer

Den nya 2020 Explorer är också tillgänglig i fyra olika modeller: XLT, Limited, ST och Platinum. Utforskaren börjar på ett lågt MSRP på $36 675.

Alla trim kommer med tillval för Intelligent 4WD, men det blir en standardfunktion på ST- och Platinum-nivåerna. Intressant nog är den begränsade trim tillgänglig med ett hybriddrivsystem. Om du letar efter bränslebesparingar är återbetalningstiden för att uppgradera till en hybrid vanligtvis 2-5 år.

Alla modeller har sittplatser för upp till sju passagerare, även om standarden verkar vara andra radens kaptensstolar med E-Z-ingång och översteg mittkonsol, vilket tillåter upp till sex passagerare. Att lägga till i andra radens 40/20/40-bänk med armstödssäten för sju passagerare kostar $495.

En grå 2020 Ford Explorer kör med berg och en solnedgång bakom sig.

Expedition 2020

2020 års nya Ford Expedition finns tillgänglig i hela åtta olika modeller: XLT, XLT MAX, Limited, Limited MAX, King Ranch, King Ranch MAX, Platinum och Platinum MAX. Ford Expedition 2020 börjar på 52 810 $.

Alla Ford Expedition-modeller kommer som standard som 4×2-fordon, men varje trim har också möjlighet att lägga till Intelligent 4WD. Som du kanske har märkt ovan har du för varje trimnivå en MAX trim som matchar den. Den största skillnaden mellan en normal Expedition och en Expedition MAX är att MAX är nästan en fot längre än den normala versionen. Detta motsvarar ytterligare 16,9 cu.ft. av lastutrymme, vilket innebär ännu mer utrymme för att passa allt du kan önska och/eller behöver.

När du går uppåt kommer du att upptäcka att mycket mer av de tekniska framstegen blir standardtillägg. Basmodellen Expedition XLT kan ha en tryckknappsstart, men den saknar fjärrstartsystemet och olika delar av Ford Co-Pilot360-teknik, som Adaptiv farthållare med Stop-and-Go och Blind Spot Information System. Alla dessa tre alternativ (plus andra alternativ) är standard på trim som King Ranch MAX och Expedition Platinum MAX.

Alla Expedition-modeller kommer med en 3,5L EcoBoost V6-motor med Auto Start-Stop-teknik.

2020 Bronco

Det är ännu inte så mycket känt om den återkommande Ford Bronco, men förväntan är stor för denna extremt populära och robusta 4×4.

Bronco lades ner 1996 efter en 30-årig körning, men 2020 kommer denna ikoniska SUV tillbaka. Uppenbarligen har mycket förändrats i bilindustrin sedan 1996, men det finns en sak som är säker – stadsjeepar är extremt populära. Det verkar som den perfekta tiden för en ny och förbättrad Bronco att gå ut på gatorna (och många, många stigar) och köra rakt tillbaka in i hjärtan och sinnena hos Bronco-fans över hela världen.

Som det står på Fords webbplats är Bronco “tillbaka och dåligare än någonsin.”
Lastbilar och skåpbilar

Lastbilar har varit en stapelvara i Ford-märket under mycket lång tid, och de kommer inte att gå vidare någon gång snart. Vans har också varit en långvarig häftklammer, och deras inkludering i sortimentet är heller ingen överraskning.

2020 F-150

F-150 kommer tillbaka starkt och erbjuder sju trimnivåer: XL, XLT, LARIAT, King Ranch, Platinum, Limited och Raptor.

F-150 förändras inte mycket med det här nya året, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Den är beprövad men verkar inte ogammaldags. Faktum är att med många tillgängliga alternativ i dessa lastbilar som du skulle hitta i vilken modern SUV eller sedan som helst, har gränserna mellan arbete, lek och komfort blivit suddiga. Du kan enkelt hitta den perfekta anpassningen för att transportera dina leksaker, bege dig på en bilresa (plats för upp till sex passagerare) eller få lite arbete gjort på fältet. Du kommer verkligen inte att känna dig malplacerad i någon av dessa situationer.

En röd 2020 Ford F-150 står på fältet.

2020 Super Duty marknadsförs som “New Look. Nya alternativ. Ny Super Duty.” Även om hela sortimentet inte har uppdaterats på Fords webbplats, kan du förvänta dig “ett nytt drivlinaalternativ såväl som nya förarassisterande teknologier.”

Transit 2020

Till stor del ses som ett affärsinriktat fordon, Fords linje “Din verksamhet har utvecklats. Så har Transit” verkligen speglar det. Detta är en mångsidig skåpbil som bara kan hjälpa dig att driva ditt företag till nya nivåer.

2020 Fusion

“Jag är inte död”, ropar Ford Fusion när tiden sakta tickar ner. Det är sant, Fusion är fortfarande här, med en release från 2020 inte mindre, men detta verkar vara slutet på en fjorton år lång produktionsserie. Det har förekommit rykten om att Fusion skulle kunna leva vidare i en annan form, men än så länge återstår det att se.

En vit 2020 Ford Fusion står parkerad i en stad på natten.

2020 Mustang

En amerikansk klassiker, Mustang tillverkades först 1964, och produktionen fortsätter än idag, utan några tecken på att upphöra inom överskådlig framtid. Otroligt nog finns Mustang 2020 tillgänglig i 11 olika modeller. Här är alla:

EcoBoost Fastback
EcoBoost Premium Fastback
EcoBoost Cabriolet
GT Fastback
EcoBoost Premium Cabriolet
GT Premium Cabriolet
GT Premium Fastback
BULLITT
Shelby GT350
Shelby GT350R
Shelby GT500
Modellerna är uppdelade i tre distinkta kategorier: Fastback, Cabriolet och Shelby. BULLITT är endast tillgänglig som en Fastback, och de tre Shelbys är de dyraste med stor marginal. När du ökar i trimnivå kommer du inte att märka någon stor skillnad i den allmänna stilen och utseendet, men de mer unika modellerna (BULLITT och Shelby) kommer också att ha sina egna unika tillägg.

BULLITT har en unik Dark Highland Green-färg som skiljer den från alla andra Mustang medan Shelbys har Cobra-ikonen på frontgrillen istället för Mustang. Dessutom är motorerna på BULLITT, Shelby GT350 (och 350R) och Shelby GT500 alla bara lite olika, vilket ger en personlig touch.

Leave a Comment