Vad är nytt för Mitsubishi 2020

Mitsubishi-återförsäljarna är alla redo att ta emot flera nya crossover-SUV:ar som ska komma ut på marknaden 2020. Med hård konkurrens på hela SUV-marknaden tar Mitsubishi steget upp och släpper lös några imponerande nya fordon. Med fordon som stoltserar med överlägsen bränsleeffektivitet och den senaste tekniken och säkerhetsfunktionerna, vill du ta en tur till en Mitsubishi-återförsäljare för en provkörning. Se vad varumärket har att erbjuda innan du bestämmer dig för en konkurrent.

Flera varianter av Outlander kommer att introduceras som 2020 års modeller, inklusive Outlander Sport och Outlander PHEV (elektronisk crossover). En annan populär SUV-crossover, 2020 Eclipse Cross börjar med en MSRP på 22 995 $. Den rymmer upp till fem personer bekvämt och erbjuder 26/29 miles per gallon bränsle. Under 2019 identifierades Eclipse Cross som en Top Safety Pick. Säkert kommer 2020 inte att vara något undantag. Med flera avancerade säkerhetsfunktioner som nu erbjuds på mer tillgängliga modeller, är 2020 Eclipse Cross en kraft att räkna med. Här är några detaljer att se fram emot.

2020 Eclipse Models and Trims

Nya Eclipse Cross finns i fyra olika trimnivåer, inklusive ES 1.5T, LE 1.5T, SE1.5T och SEL 1.5T. Massor av standardfunktioner ingår i ES, som en 7,0-tumsskärm med ljud, backkamera, automatisk klimatkontroll och en steglöst variabel växellåda med 8-stegs sportläge. Motorn är en turboladdad 1,5L MIVEC DOHC 4-cylindrig med direktinsprutning. Falken-däck tillhandahålls på denna trim med en uppgradering till Firestone-däck om du väljer LE eller mer. Interiört utrymme och lastvolym är lika över alla trimnivåer, så du får gott om interiört utrymme i vilken modell du väljer.

Uppgradering till LE kommer att förvandla 7,0-tumsskärmen till en interaktiv pekskärm med extra funktioner, inklusive Apple CarPlay, Android Auto och XM Sirius Radio. Automatisk klimatkontroll blir nu dubbelzon i SE och uppåt, så att dina passagerare kan justera temperaturen efter eget tycke. En tryckknappsstart och FAST-nyckelinmatningssystemet blir standard med SE också. SE uppgraderar interiörklädseln till högkvalitativa tygsittytor, medan SEL kommer med mer raffinerade, läderutsedda sittplatser som standard. Du kan välja en uppvärmd ratt och förstklassigt ljudsystem på SEL för att njuta av lyxig stil i din nya SUV. Den svarta interiören i en 2020 Mitsubishi Eclipse Cross visas.

Säkerhetsfunktioner i 2020 Eclipse Cross

Några lovande säkerhetsfunktioner inkluderar regnavkännande torkare som slås på automatiskt vid första tecken på regndroppar. Dödvinkelvarning med filbyteshjälp meddelar dig när ett närliggande fordon är utom din omedelbara sikt. Ett adaptivt farthållarsystem använder radar för att bedöma hastigheten på fordon runt omkring dig. Den anpassar din hastighet för att alltid hålla ett säkert köravstånd från andra fordon. Med hjälp av ett multiview-kamerasystem kan 2020 Eclipse Cross ge en vy från alla vinklar och leverera denna information till förarens pekskärm. Om ett fordon närmar sig från båda sidor bakom dig medan du backar, varnar det bakre tvärtrafikvarningssystemet dig i förväg för att undvika en kollision.

Mitsubishi använder den innovativa karosskonstruktionen RISE, som står för Reinforced Impact Safety Evolution. Vid en kollision med hög påverkan är skrynkelzoner utformade för att absorbera skadan medan strategiskt förstärkta sektioner ger extra skydd och stabilitet. När du kör i höga hastigheter hjälper den tillgängliga kollisionsdämpningen framåt med höghastighetsbromsförmåga dig att undvika en krock innan det är för sent. Denna teknik bromsar automatiskt om en kollisionsrisk upptäcks. De flesta av de nämnda säkerhetsfunktionerna blir standard med SE-trim och uppåt; dock ingår vissa i alla trim, och vissa är endast valfria i de högre nivåerna. Med så många förbättringar och säkerhetsfunktioner är det tydligt att Mitsubishi har satt säkerheten högst upp på prioriteringslistan för detta nya familjefordon.

Designa din Eclipse 2020

2020 Eclipse Cross har ett klassiskt urval av färgalternativ för exteriören, inklusive röd diamant, bronsmetallic, pärlvit, oktanblå metallic, kvicksilvergrå metallic, legerad silvermetallic och asfaltsvart metallic. Om så önskas kan interiören vara utrustad med en fullfärgs heads-up-display för att hålla ögonen säkert fokuserade på vägen. Eclipse erbjuder en andra sätesrad som är flexibel med en 60/40 delad och skjutbara säten. Byt upp den när du behöver extra lastutrymme eller extra benutrymme. Alla reglage placeras intuitivt med hjälp av nya Eclipses smarta design och förbättrade möjligheter för att göra körningen till en lek.

Dimljus och LED-varselljus är båda standard på alla 2020 års Eclipse-modeller. Halogenstrålkastarna som ingår i de flesta trim blir LED halv- och helljusstrålkastare när du uppgraderar till SEL. Flera designuppgraderingar är standard i SE och enbove, inklusive kromade grilldetaljer, en blank svart främre stötfångare i mitten och en silverfärgad främre och bakre stötfångare nedre garnering. Välj valfritt panoramasoltak eller takreling när du köper från en övre klädsel. Vad du än önskar i en liten SUV, kan nya Eclipse enkelt anpassas för att möta dina unika livsstilsbehov.

En grå Mitsubishi Eclipse Cross från 2020 kör förbi suddiga stadsljus på natten efter att ha lämnat en Mitsubishi-återförsäljare.

Vad mer finns i lager för Mitsubishi

Om 2020 års Eclipse inte är helt rätt storlek för dig och din familj, finns det massor av fantastiska Outlanders på väg till Mitsubishi-återförsäljare 2020. Många av de högteknologiska säkerhetsfunktionerna som du kan hitta på Eclipse kommer du också att se i Outlander, tillsammans med några distinktioner i storlek och design. Den grundläggande Outlander 2020 börjar med en MSRP på 24 795 $. Den har plats för sju personer och ger liknande bränsleeffektivitet på 25/30 miles per gallon. Exteriöra färgval är desamma som Eclipse och den inre displayen är något större på 8-tum.

Outlander PHEV är ett helt annat odjur. Från 36 295 $ är det världens mest sålda plug-in hybrid-SUV. Den är närmare Eclipse i storlek, med plats för fem. Genom att utnyttja kraften från både gas och el, erbjuder den imponerande 4×4 terrängkapacitet som kan gå för en sammanlagd 74 miles per gallon. Genom att automatiskt cykla mellan tre olika körlägen ser Outlander PHEV till att du får ut det mesta av din körupplevelse. Underskatta inte dess robusta förmåga. PHEV kan dra 1500 pund. Välj mellan två modeller, en SEL S-AWC eller uppgraderingen GT S-AWC. Den 2,0-liters MIVEC DOHC 16-ventils fyrcylindriga motorn producerar 117 hästkrafter och 137 lb-ft vridmoment.

Valet är ditt

Oavsett om du letar efter en femsitsig crossover, en sjusitsig SUV eller ett bränslesnålt monsterfordon kommer Mitsubishi säkerligen att hålla vad de lovar för 2020. Designen på nya Eclipse och Outlander är enkla men heltäckande. När det kommer till områden som betyder mest för moderna förare, särskilt säkerhet och bränsleekonomi, ligger Mitsubishi före kurvan. Med ett rimligt utgångspris kan du inte gå fel med varken nya Eclipse eller Outlander. Var noga med att boka en provkörning hos din Mitsubishi-återförsäljare snart innan de säljer slut.

Leave a Comment